måndag 28 mars 2011

Sons of Anarchy

I kväll har jag förutom att dricka rödvin som att det är hallonsaft tittat på ”Sons of Anarchy” som Håkan köpte under barnvagnsrundan i dag.
Efter ett par avsnitt måste jag säga att denna hyllade serie hittills lever upp till förväntningarna.
Det är lite samma känsla som när Daisy var nyfödd och vi var i ”den omtalade bubblan” och tillbringade dagarna med att ligga på soffan med henne mellan oss på en kudde (ja, hon fick plats på en kudde då) och titta på alla säsongerna av ”The Wire”.
Vi slänger oss fortfarande med namn som Bodie eller Snoop och med uttryck om att ha sitt corner och ”Shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit”.
För övrigt är Ed Burns (en av skaparna av The Wire, och nej inte han skådespelaren som är gift med supermodellen Christy Turlington) lätt en av de mest fascinerande människor jag intervjuat. Synd att han och David Simon inte fick göra en sjätte säsong, som var färdigskriven, av The Wire för HBO.
I alla falla fall (som svärmor brukar säga) så blev Håkan väldigt glad när han upptäckte att det för ”Sons of Anarchy” gjorts en cover på hans husgud Bob Dylans ”Girls from North Country”:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar