tisdag 12 juli 2011

Hopplös turist

Läser i en sommarbilaga till Hallandsposten om turister man helst vill slippa. Det är Prylpappan, Grabbgänget, Europeiska campare, Nyblivna föräldrarna och Komma ifrån-tjejerna.
Hoppas att jag just nu inte kvalar in under Nyblivna föräldrarna och att jag i framtiden aldrig någonsin blir en av Komma ifrån-tjejerna.

Nyblivna föräldrarna:
"Har beslutat att ha en lugn och barnvänlig semester. Har noggrant researchat att boendet saknar farliga hörn och att stranden är plaskvänlig. Har med sig en ny resebarnvagn och ägnar större delen av den vakna semestertiden åt att smörja in sin bebis med solkräm, eller fundera på om de smörjt in den tillräckligt. Statistiskt tar det bara 1,8 dagar innan båda föräldrarna önskar att de stannat hemma istället."

Komma ifrån-tjejerna:
"Ungefär en gång om året tar de sig ut, damgänget i 45-årsåldern. Har du otur är det just på din camping de invaderar, till tänderna beväpnade med bag in box-vin och uppdämda raggningsbehov. Älskar att benämna varandra "tjejer" och ägnar i stort sett hela din kväll åt att prata om hur skönt det är att "få komma iväg" och "ha lite egentid", i takt till den kollapsade vinpåsen. Syns ofta i anslutning till Gyllene Tider- eller Tomas Ledin-konserter (i väntan på höstens Ladies Night)."




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar