måndag 5 september 2011

Señorita Daisy

Den absoluta höjdpunkten i helgen för Daisy var att få träffa sin gudmor Linda igen. Glädjen var total när hon vaknade i vagnen på stan i lördags och upptäckte att Linda satt där.
Det firades med russin.

Men den stora överraskningen kom hemma. Linda har ju varit i Barcelona och hade köpt presenter till Daisy. De gick in i hennes rum och uppmanade oss att sätta på låten ”Waka waka” med Shakira (det är Lindas och Daisys låt kan man säga) och när dörren öppnades kom Daisy ut så här:
Flamencobebis!

Jag har alltid tänkt att Daisy är alldeles för liten för att fatta vad hon har på sig men oj vad jag hade fel. Det var uppenbart att hon själv tyckte att hon var otroligt snygg i den här flamencoklänningen och fransarna (fransarna!) var ju alldeles fantastiska att fingra på. Lite samma känsla som när man drog med handen över lampskärmarnas fransar när man var liten.
Linda fick genast en kram som tack.

Eftersom jag är helt såld på ”So you think you can dance” och när förhoppningar att Daisy döljer en stor danstalang är det ju fab att hon nu har en outfit för en av danserna i alla fall. I ettårspresent ska hon kanske få ballerinaskor och benvärmare?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar