söndag 3 mars 2013

Tinnitus? Tinnitus!


Med snö, hagel och regn på en och samma dag var det inte direkt läge att gå på en långpromenad i går. Vi borde dock kanske lyssnat på Daisys råd och "åka och bada med rutschkana". I stället valde vi rutschkanan på Andys Lekland i Sickla. Jag blir helt matt av det stället men åker ändå dit för Daisy älskar det. Ljudnivån är öronbedövande, värre än på en konsert och tinnitus knackar på i örongången och frågan om det är fritt fram att komma in. Dessutom kan barn vara ganska respektlösa och klättrar över varandra och knuffas. Flera gånger fick de säga i högtalarna till föräldrar att äldre barn inte får vara i bollhavet som är för barn 1-3 år. Samtidigt låg (!) föräldrar ner i sofforna och var djupt försjunkna i sina iPhones.
Men Andys lekland är ju ett helt nöjesfält för barn och man förstår om de går helt upp i linningen när de är där. Daisy var speedad i timmar efteråt. Eftersom hon är helt orädd har hon tidigare åkt den långa rutschkanan helt själv. I går tog hon upptågen till en ny nivå och kastade sig ut för banan som känns som svarta backen i fjällen. Alltså, den lutar inåt. Jag vågar knappt åka den själv. Men Daisy åkte den sjuttioelva gånger - i total eufori.
Andys lekland - om barnen själv får välja (och föräldrarna har öronskydd).
Högst där uppe till vänster släpps hon ner av Håkan.
Whoiii!
Studsmattan är ju fab också!
Och utmattande.
Glasspaus är obligatoriskt.
Och bollhavet.
Här leker vi "hitta barnet".
Ärligt talat är det ett ganska bra träningspass för föräldern också när man klättrar efter och krånglar sig fram i labyrinten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar