onsdag 9 april 2014

Tavla bortskänkes

Jag har nu beställt en namntavla från BabyWall till Daisy. Denna är bara en av alla gåvor som fanns i den fantastiska goodiebagen jag fick efter Mammalyx-eventet.
Men jag fick ju också en färdigtryckt affisch som är så fin att jag inte vill slänga den. Därför... Har jag någon bloggläsare som har en dotter som heter Emilia?
Denna affisch är din i så fall om du vill ha den. Skriv till mig i kommentarsfältet.

3 kommentarer:

  1. Åh, jag skulle gärna vilja ha den. Har ingen dotter som heter Emilia men min sons kusin heter det och är en fantastisk tjej. Vi förlorade vår älskade dotter förra året, två timmar efter förlossningen gick hon bort. Sorgen är så förtvivlat stor och vi saknar henne varje sekund. Mitt i allt detta så har kusinen Emilia varit ett fint stöd, därför vill jag ge den till henne.

    Har läst din blogg ett tag men aldrig kommenterat. Typisk att jag gör det nu när det vankas gratissaker, pinsamt av mig. Gillar bloggen mycket och särskilt din härliga humor :)
    Hälsningar Mia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vilket livsöde du bär på Mia! Självklart ska ditt kusinbarn få affischen. Mejla mig din adress på till Sussi.nylen@gmail.com

      Radera
  2. Har mailat min adress till dig. Tack för generositen. Hälsningar Mia

    SvaraRadera