torsdag 20 juni 2013

Cykeldårar

Jag har landat och är helt rörd över hur alla ställer upp och vilken debatt det blivit kring cyklister i Stockholm. Tack alla!
Vill ni läsa hela artikeln går det bra här.
Och imorse var Håkan med i Nyhetsmorgon via telefon.
Då såg det ut så här.Se inslaget genom att klicka här.
Jag blir så förbannad på när jag ser inslaget där de smygfilmat cyklister. De bryter ju mot alla trafikregler som finns. Skämmes ta mig faan! Snart är det någon annans barn som tvingas ligga i bensträck en månad. Eller ännu värre.
Och alla ni som säger att föräldrar har ett ansvar också så håller jag helt med. Men det här hände i en park, med gemensam gång- och cykelbana, där en hel dagisgrupp kom gående. Saktar man inte ner då?

6 kommentarer:

 1. Frustrerad eller inte, det ger ingen rätten att köra på ett barn! Helt sanslöst hur folk resonerar. Man skulle väl hellre köra in i lyktstolpen än att köra på en annan människa?! Styrkekramar till er!

  SvaraRadera
 2. Smygfilmningarna var från en cykelbloggare och visar inte vad fel cyklister gör utan vad fel andra (främst bilister) gör mot cyklister. Men det är lätt att lura sig själv när man ser rött (eller inte tittar). Det var mao fel klipp att visa i inslaget.

  SvaraRadera
 3. Så cyklisten som sicksackade bland folk på övergångsstället till exempel gjorde helt rätt då?

  SvaraRadera
 4. Får "Journalister" stjäla-kopiera och använda andras filmer hur som helst på nätet?

  SvaraRadera
 5. Tydligen inte. TV4 har raderat klippet nu. Så nu tycker jag att vi drar igång ett drev om att Nyhetsmorgon _alltid_ är ett gäng tjuvar som _bara_ gör tjuvproduktioner, skor sig på andra och aldrig betalar.

  SvaraRadera