onsdag 26 augusti 2015

måndag 24 augusti 2015

Samtal med Daisy måndag kväll

- Mamma, är du bäst på allt?

- Nej, men jag är bra på vissa saker. 

- Mmm. 

- Vad tycker du att jag är bäst på Daisy?

- Att gosa, pussas och kramas.

- Tack!

- Och betala, köpa saker och plocka skräp. 

- Ok eh tack. 

- Vad är pappa bäst på då?

- Muskler, köra den stora bilen och prutta. 

Cirkus? Cirkus!

Vi var på Cirkus Scott idag. Det var kanske inte det vi allra helst hade gjort idag när solen sken och sensommaren var som finast. Men vi satte oss i ett stort cirkustält. Det bästa var att få se barnens stora ögon och hur de levde sig in i allt de såg. Sämst var... cirkusen. Obeskrivligt tråkig. Men det sa vi inte till Mr Bronett. 

Daisy upptäckte däremot trapetsen och hon fick rida. Tvillingarna fick popcorn och se vovvar i manegen. Så alla var nöjda och glada.  

    
    
    
    
    
    
    
 

söndag 23 augusti 2015

Sensommar at its finest

Den här sommaren började lite trevande men kör i högsta växeln på sluttampen. Denna dag med familjen var precis vad min stressade själ behövde. Och Daisy har varit charmant.  

    
    
    
 

lördag 22 augusti 2015

Pedanten Daisy

Jag har varit bortrest på jobb ett par dagar. När jag kom hem ikväll hade Daisy städat. Länge. Hon hade lagt alla grejer i sandlådan i en prydlig rad på kanten, hon hade organiserat alla leksaker i trädgården, parkerat alla dockvagnar och dragdjur, diskat (!) vällingflaskor åt tvillingarna och sorterat posten. 

Hon hade även ställt i ordning alla skor. Det tog sin tid men Håkan fick inte störa henne. De skor som inte fick plats i garderoben ställde hon fram på hallgolvet. Vi kan konstatera att förutom att Daisy är väldigt duktig på att städa (när hon vill) har vi väldigt många skor.  

   

onsdag 19 augusti 2015

En kristallklar morgon

Igår var jag uppe i ottan (som oftast som småbarnsförälder) men åkte också till jobbet långt före kl 7. Dagens arbetsplats var Berns för presskonferensen till Kristallen. Hade nöjet att hänga med mina favoriter Rachel och Jossan som ska leda galan nästa söndag. Hade det mindre nöjet att bära mygga för första gången och prata inför hela tv-branschen på scenen. 

Bästa ögonblicket: När Full Patte-tjejerna stod och strösslade lovord över Rachel och Jossan.  

    
    
    
    
 

tisdag 18 augusti 2015

Damn you IKEA

Snart kan man inte använda något från Ikea. Först grinden och nu lampan. Andra prylen på kort tid nu som vi har hemma återkallas. Känns ju sådär faktiskt.  

 

måndag 17 augusti 2015

Poolparty? Poolparty!

I lördags var Daisy på kanske det roligaste kalaset hon någonsin varit på. Ett kalas hon pratat om i veckor. Nämligen föriskompisens poolparty. Såna partyn fanns inte när jag var liten.

Daisy var tokladdad och var förstås först i poolen.  

    
    
   

Vänner med barn

Det är verkligen något speciellt när ens närmaste vänner får barn. Man blir liksom kär i dem innan man ens träffats och när man sedan får hålla i bebben bubblar det i hjärtat. Idag var just Hjärtat här med sin gölligaste lille Edward. Både jag och Daisy var stormförtjusta.  

   

   
   

söndag 16 augusti 2015

Namnsdag

Idag grattar vi Lily på namnsdagen. Lily som i andranamn heter Stella. Dagens namn.  

 

torsdag 13 augusti 2015

Rockbjörnen? Rockbjörnen!

Igår var det dags för den årliga festen på Rockbjörnen. En gång i tiden satte jag ihop gästlistan till detta evenemang då jag jobbade på Aftonbladet. Sedan dess har Rockbjörnen fått mer festivalkänsla och hade några år på Gröna Lund men i år var det i Kungsträdgården. Succé för Aftonbladet då 15 000 stod i publiken. Lite mer muttra miner i VIP-området där det inte serverades alkohol och man såg inte scenen bara uppträdandena på skärmar. Men jag hade kul och efterfesten är ändå den alla är där för. Det är alltid lite som en klassåterträff för mig. Så även igår. Det känns i fötterna idag hur mycket jag sprang runt och hejade igår. Har även träningsvärk av klackarna. Vet inte vad det vittnar om mest: Att jag är otränad eller att jag hade väldigt kul igår. Tror det är en kombo.